Personalizovani Muzički Program

Za kreiranje "Personalizovanog muzičkog programa" bi nam bile potrebne neke smernice/instrukcije u smislu šta volite i šta ne volite.

Što se tiče redosleda žanrova, do sada se kroz posao pokazalo najbilje sledeće, pa bismo se ipak držali toga:


I Set - Internacionalna i domaća zabavna muzika

II Set - Narodna muzika

III Set - Balkan pop i Kafanska muzika ili Pop/Rok muzika


Internacionalna muzika lepo uvodi u atmosferu otmenog događaja i naročito se lepo provode stariji gosti uz Santanu, Sway, Fly me to the moon…


Domaća zabavna muzika je super za dizanje atmosfere i to su mega hitovi koje svi znaju. 

Narodna muzika je jako bitna za starije goste da se svi lepo provesele i ona je tu u drugom setu zato što su stariji još uvek u snazi, a mladi nisu toliko popili. 


Balkan pop i Kafanska muzika je tu da zadovolji i mlađe goste, a i da ih baci malo u sevdah. Pop/Rok je uvek dobar izbor jer pevamo EX YU megahitove koje svi znaju i vole.


U drugoj pauzi posle torte predlažemo nekog od naših DJ-eva koji može da pušta sta god želite, tako da se svi lepo provedu. 


Bilo bi dobro i navesti 5 do 10 pesama koje su vam posebno drage, kako vama, tako i vašim najbližima, da zaista od toga dana napravimo emotivno i nezaboravno druženje.


Takođe, želimo da napomenemo da možete da izaberete opciju mini koncerta pod nazivom "Davor peva...", i to bi bilo zgodno za prvi ili treći set. Ako niste za to, dajte nam smernice u kom smeru želite program da teče.


 Možemo kombinovati više žanrova, samo imajte u vidu da je Ansambl gre'ota ne iskoristiti za narodnu i kafansku muziku zbog prirodnih instrumenata i raskošnih aranžmana.