Davor Jovanović Akustik 

Davor Jovanović Akustik sastav čine kontrabas, harmonika i gitara i svi u sastavu pevamo. Možete nas angažovati na 3 načina - gostovanje, u kombinaciji sa drugim izvođačima, kao koktel muziku na vašem događaju ili vencanju, ili kao muzički sastav za celodnevni angažman.

Gostovanje

Gostovanje podrazumeva mučki program u trajanju od 2-2:30 sata bez pauze. Sviramo moje autorske pesme i pesme koje su obeležile moju karijeru poput "Vlajne", "Svirajte noćas samo za nju", a možemo po dogovoru napraviti i “Personalizovani muzički program” i proći kroz više različitih žanrova, ukoliko ste vi to drugačije zamislili.

Celodnevni angažman

Ukoliko angažujete Akustik sastav za celodnevni angažman, u uvodnom delu muzičkog programa sviramo internacionalni instrumentalni program - jazz standarde, bossa nove, gipsy jazz obrade, kao i strane pesme u autentičnim aranžmanima. Pored toga, na repertoaru su i domaći šlageri, rok repertoar, pop repertoar, kao i fine gradske narodne i kafanske pesme. Sve to u ovakvom sastavu zvuči vrlo pitko i interesantno, a opet nenametljivo i sa merom, kako bi Vaš događaj učinili što otmenijim.

Celodnevni angažman podrazumeva angažman do 5 sati (3 seta po 120', sa pauzama od po 30' između setova), pa tako ako recimo manje gradsko venčanje ili proslava traje 7 sati, taman se uklopi sa slikanjem, čestitanjem i ostalim protokolarnim stvarima.

Welcome drink

Ukoliko angažujete neki od većih sastava, imate mogućnost angažovanja Akustik sastava kao koktel muziku za prijem gostiju u trajanju od sat vremena. Ovaj vid angažmana vašem venčanju daje dodatnu otmenu notu i od posebnog je značaja ukoliko je svečani čin gradskog venčanja van restorana u kome se proslavlja venčanje. 

Za ovu priliku možemo da ponudimo dva programa:
1. Internacionalni program

2. Tradicionalni program

U internacionalnom programu sviramo internacionalni instrumentalni program, jazz standarde, bossa nove, gipsy jazz obrade, kao i strane ljubavne pesme u autentičnim aranžmanima poput "Perfect", "Thinking out loud", "Fields of gold", "Wonderful tonight", "Wonderful world".

Tradicionalni program čine tradicionalni instrumentali poput kompozicije "Svilen konac", gradske igre "Bojarka", "Moravsko predvečerje", "Kafu mi draga ispeci" i novije svečani instrumentali poput "Madrugadas", "Bolero", "Ovo je Srbija", a zatim izvodimo namenske pesme poput "Aj veseli se kućni domaćine", "Danas majko ženiš sina", "Svadba svadba" i starogradske pesme poput "Ja bih hteo pesmom da ti kažem", "Osam tamburaša", "Donesi vina krčmarice" i "Reših da se ženim".  

(Dečiji) Dodatak

Pošto smo mi svi porodični ljudi koji neguju prave vrednosti i podržavaju natalitet, nakon našeg prvog uspešno realizovanog posla i željene saradnje na obostrano zadovoljstvo, poklanjamo 20% popusta za angažman "Davor Jovanović Akustik" sastava ili 10% popusta za angažman nekog od većih sastava, za proslavu 1. rođendana deci parova kojima smo mi svirali venčanje.

Uživamo kada pevamo jubilarne rođendane i sa Vama obeležavamo bitne datume, među kojima su naravno i punoletstva, a posebno uživamo nastupajući na dečijim rođendanima i krštenjima. 


Razumemo koliko je to važno i zato prilagođavamo jačinu zvuka, trajanje setova i naravno, izvodimo i dečije pesmice na kojima smo svi odrastali.

Promo materijal je na društvenim mrežama pod hashtagom

#davorjovanovicakustik