Live stream performance

Nastup u Vašoj kancelariji, na Vašem događaju ili u Vašem domu "Samo za Vas".

Live stream u kancelariji

Budite inovativni i pokažite da vam je stalo do vaših zaposlenih gde god da se oni nalaze.

Uključenje na live stream je vrlo lako i mogu pratiti svi oni kojima vi prosledite link, pa tako možete da napravite "Online team building", da poklonite šefu za rođendan kafanski paketić i set pesama za dušu izvedenih uživo samo za njega, a možete i da poklonite koncert pesama za ozdravljenje nekom bolesnom kolegi.

Svi drugi predlozi takođe dolaze u obzir.

Preporuka je da ovakav vid zabave traje do sat vremena.

Live stream na venčanju

Savremeni život nudi savremena rešenja.
Gostovanje na venčanju u inostransvu nikada nije bilo jednostavnije.

Samo zakažite datum, javite vreme i eto nas kod Vas za manje od sekunde. Samo razapnite video bim, povežite dobar razglas i pevajte sa nama koliko vas grlo nosi.

Ovakav vid zabave je ekonomičniji i praktičniji, a najefektniji je ako u inostranstvu angažujete lokalni bend koji svira na stranom jeziku za Vaše prijatelje iz inostranstva, a mi otpevamo za Vašu dušu set od sat vremena.

Live stream u Vašem domu

Onima koje najviše volite, poklonite nešto zaista jedinstveno. 

Za sve jubilarne rođendane, male i velike pobede, praznike i dane koji treba da se pamte, jedinstveni performans može biti tako lako sproveden u toplini Vašeg doma. Zvuči smešno, znam, ali zapravo je tako.

Samo zamislite kako baki poklanjate muziku njene mladosti ili devojci set najlepših balada koje ste Vi birali ili konačno ženi priredite dugo očekivanu večeru i pustite mini koncert na slušalice samo za vas dok beba spava.

Situacija je milion kada muzika zaista može da znači puno; i ono što ja volim da kažem je da muzika leči, pa možete da poklonite nekome koga želite da vratite u život.

Pišite nam za više informacija